2261101055 6937738253 Επτανήσων 14, Λιβαδειά cpaulsupport@hotmail.com

Παύλου Γ. Χρήστος
Ηλεκτρονικός - Συστήματα Ασφαλείας - Κλειστά Κυκλώματα - Δίκτυα Δομημένης Καλωδίωσης -
Πυρανίχνευση - Αυτοματισμοί & Service Φωτοβολταϊκών - Λιβαδειά


Ο Παύλος Γ. Χρήστου είναι ένας ηλεκτρονικός μηχανικός με έδρα τη Λιβαδειά, που ασχολείται με την παροχή συστημάτων ασφαλείας, κλειστών κυκλωμάτων, δικτύων δομημένης καλωδίωσης, πυρανίχνευσης, αυτοματισμούς και επισκευές φωτοβολταϊκών. Η επιχείρησή του προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών σε επαγγελματίες και ιδιώτες, από τη σχεδίαση και εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας και πυρανίχνευσης έως τον αυτοματισμό κτιρίων και την επισκευή φωτοβολταϊκών συστημάτων.

 

 

Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας

Με μακρόχρονη εμπειρία στον κλάδο της ηλεκτρονικής, ο Παύλος Χρήστου κατανοεί τη σημασία της ασφάλειας στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων και των επιχειρήσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κλειστά Κυκλώματα CCTV

Κλειστά Κυκλώματα CCTV

Ο Παύλος Γ. Χρήστου έχει πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο των κλειστών κυκλωμάτων CCTV και προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε πελάτες σε όλη τη Λιβαδειά και την γύρω περιοχή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δίκτυα Δομημένης Καλωδίωσης

Δίκτυα Δομημένης Καλωδίωσης

Με εδρα του την Λιβαδειά, ασχολείται με τη σχεδίαση, την εγκατάσταση και τη συντήρηση δικτύων δομημένης καλωδίωσης σε επιχειρήσεις και οικιακούς χώρους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πυρανίχνευση

Πυρανίχνευση

Με πολυετή εμπειρία στον τομέα της πρόληψης και ανίχνευσης πυρκαγιάς, ο Παύλος Γ. Χρήστου έχει αποκτήσει μια σημαντική θέση στην αγορά των συστημάτων πυρανίχνευσης στην Ελλάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αυτοματισμοί & Service Φωτοβολταϊκών

Αυτοματισμοί & Service Φωτοβολταϊκών

Ο Παύλος Γ. Χρήστου διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο και είναι ειδικευμένος στην τεχνολογία των φωτοβολταϊκών συστημάτων. Η εταιρεία του διαθέτει επίσης εξειδικευμένο προσωπικό που είναι πάντα έτοιμο να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Οπτικές Ίνες

Οπτικές Ίνες

Οι οπτικές ίνες είναι ένας τεχνολογικός τομέας που έχει επαναστατικές επιπτώσεις στην επικοινωνία και στις τηλεπικοινωνίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ