2261101055 6937738253 Επτανήσων 14, Λιβαδειά cpaulsupport@hotmail.com
hero image


Δίκτυα Δομημένης Καλωδίωσης
Παύλου Γ. Χρήστος - Ηλεκτρονικός - Συστήματα Ασφαλείας - Κλειστά Κυκλώματα CCTV -
Πυρανίχνευση - Αυτοματισμοί & Service Φωτοβολταϊκών - Λιβαδειά 

Ο Παύλος Γ. Χρήστου είναι ένας ηλεκτρονικός με εμπειρία στον τομέα των δικτύων δομημένης καλωδίωσης. Με εδρα του την Λιβαδειά, ασχολείται με τη σχεδίαση, την εγκατάσταση και τη συντήρηση δικτύων δομημένης καλωδίωσης σε επιχειρήσεις και οικιακούς χώρους.

Τα δίκτυα δομημένης καλωδίωσης είναι σημαντικά για την αποτελεσματική λειτουργία μιας επιχείρησης ή ενός οικιακού δικτύου. Συνδέουν τις συσκευές του δικτύου μεταξύ τους και επιτρέπουν τη μεταφορά δεδομένων μεταξύ αυτών με μεγάλη ταχύτητα και αξιοπιστία.

Ο Παύλος Γ. Χρήστου κατέχει την τεχνογνωσία και την εμπειρία για να παρέχει στους πελάτες του υψηλής ποιότητας υπηρεσίες δομημένης καλωδίωσης. Από την αρχική σχεδίαση μέχρι την εγκατάσταση και τη συντήρηση, ο Παύλος Γ. Χρήστου παρέχει πλήρη υποστήριξη στους πελάτες του.

 

Οι οπτικές ίνες είναι ένας τεχνολογικός τομέας που έχει επαναστατικές επιπτώσεις στην επικοινωνία και στις τηλεπικοινωνίες. Η κύρια αρχή που βασίζονται οι οπτικές ίνες είναι η ανακλαστικότητα του φωτός. Τα δεδομένα μεταφέρονται μεταξύ δύο σημείων μέσω μιας οπτικής ίνας μέσω της ανακλαστικότητας του φωτός στους τοίχους της ίνας. Οι οπτικές ίνες είναι απίστευτα λεπτές, περίπου το πάχος μιας ανθρώπινης τρίχας, και μπορούν να μεταφέρουν δεδομένα σε ταχύτητες που μπορούν να φτάσουν μέχρι και τα 100Gbps. Οι οπτικές ίνες χρησιμοποιούνται ευρέως στις τηλεπικοινωνίες, όπως στα καλώδια δικτύων, τα καλώδια διαδικτύου και τα τηλεφωνικά κέντρα.